Aubergine bruschetta – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Aubergine bruschetta

Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt. 

IMG_3851

Opskrift til 4 personer

1 aubergine

5 tomater

2 fed hvidløg

25 gram pinjekerner

1 spsk. olivenolie (kan undlades)

1 spsk. tørret oregano

Rigeligt med frisk timian

Salt

Pasta drys

Aubergine skæres i ca. 1 cm tykke skiver, så du har fire flotte skiver. Derefter hakkes tomaterne godt, hvidløg presses og de to blandes sammen i en skål med pinjekerner, olivenolie, oregano, timian og salt. Fyldes lægges ovenpå aubergine skiverne og pasta drys drysses over.

De bages nu i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Server som forret eller som tapas.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.