Burger buffet og grillmad – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Burger buffet og grillmad

Jeg holdte for et par uger siden fødselsdag for venner og familie. Vi blev ca. 20 mennesker og jeg valgte, at lave en vegansk byg-din-egen-burger buffet med bønnebøffer, hjemmebagte burgerboller og masser af tilbehør. Til dessert havde jeg lavet et stort vegansk kagebord med flere forskellige hjemmelavede kager.

Det var en fornøjelse, at lave vegansk mad til så mange mennesker. Det var fedt, at jeg kunne vise mine nærmeste, at jeg ikke bare lever af græs. Jeg fik masser af ros og der blev taget flere gange. Det var en stor success….

Her er lidt billeder fra festen:

DSC_2291

20140621_184014(0)

DSC_2304

20140621_184038

Hovedretten bestod af hjemmebagte burgerboller, bønnebøffer, coleslaw, squash spaghetti salat, seitan/grøntsagsspyd, frisk spinat fra haven, guacamole, tzatziki og andet grønt.

20140621_202642 (1)

20140621_202615

20140621_202611

20140621_202620

20140621_202625

Kagebordet bestod af flere forskellige veganske kager: jordbærtærte, blåbær- og hindbær “cheesecake”, kanelsnegle, cremet mangokage og frisk frugt.

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.